شنبه 1 اردیبهشت 1403  

واحدبهداشت محیط

مسئول واحد سلامت محیط.

 جناب آقای مهدی نصیری 


اهداف واحد
 

بررسی وکنترل تمامی عوامل  مضر بر پايدار ماندن سلامت افراد جامعه. زیرا بيماري هاي زيادي از طريق آب ، هوا، موادّ غذايي و بسياري از عوامل محيطي ديگر سلامت انسان را تهديد مي كند.
هدف ديگر بهداشت محيط، مطالعه عوامل محيطي مضر براي سلامت انسان و شناخت و پيشگيري و رفع اثرهاي ناشي از اين عوامل است



 شرح وظایف
1-ارسال دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت به تمامی ادارات و ارگان های تحت پوشش
2- مکاتبه با فرمانداری، اماکن نیروی انتظامی، تعزیرات حکومتی و دادستانی در خصوص پلمپ و فک پلمپ و تعطیلی مراکز تهیه توزیع موادغذایی و اماکن عمومی
3- مکاتبه با جایگاه های سوخت در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی
4- مکاتبه و پیگیری تلفنی با فرمانداری و اماکن نیروی انتظامی در رابطه با لغو تجمعات و مراسمات
5- مکاتبه با ادارات و ارگان های مختلف در خصوص شست و شو و گندزدایی محل های کاری خود
6- مکاتبه با فرمانداری و ادارات دامپزشکی، شهرداری در خصوص جلوگیری از عرضه دام زنده
7-مکاتبه با ادارات و ارگان های مختلف در خصوص تمهیدات پیشگیرانه و آموزش جهت مقابله با کووید19
8- برگزاری جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی
9- برگزاری جلسات ستاد ملی مبارزه با کرونا
10- برگزاری کمیته بحران با حضور معاون فرماندار، نمایندگان فرمانده سپاه و بسیج و شهرداری در محل مرکز بهداشت
11- برگزاری جلسه با کلیه مسئولین اتحادیه ها و همچنین صنف رستوران داران و اغذیه فروشی ها
12-مکاتبه با رئیس کلیه شعب بانک مرکزی شهرستان خرمشهر در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی
13- مکاتبه با شهرداری در خصوص جمع آوری دست فروشان عرضه مواد غذایی
14- بازدید مشترک با نانوایی ها
15-مکاتبه با ادارات و ارگان های مختلف در خصوص رعایت فاصله گذاری اجتماعی
16- مکاتبه با ادارات و ارگان های مختلف در خصوص ثبت نام در سامانه سلامت
17- بازدید مشترک با ادارات مختلف( اماکن نیروی انتظامی، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، صنعت و معدن و معاون دادستانی)
18- مکاتبه با اتحادیه صنف آرایشگران جهت تعطیلی آرایشگاه ها
19- بازرسی از اماکن عمومی تحت پوشش
20- پلمپ اماکن عمومی متخلف
21- آموزش به اماکن عمومی در خصوص نصب پوستر شست و شوی صحیح دست ها با صابون
22- بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی تحت پوشش
23- پلمپ مراکز تهیه و توزیع موادغذایی متخلف
24- آموزش به مراکز تهیه و توزیع در خصوص نصب پوستر شست و شوی صحیح دست ها با صابون
25- تعداد موارد پلمپ اماکن و مراکز عرضه قلیان
26-نظارت بهداشتی بر تغسیل و تدفین اجساد
27-حضور در واکنش سریع و پیگیری درب منزل افراد کرونا مثبت
28-نظارت بهداشتی بر آب آشامیدنی و نمونه برداری میکروبی و شیمیایی آب
29-توقیف و معدوم سازی مواد غذایی مشکوک، فاسد و تاریخ مصرف گذشته
30-استفاده از تجهیزات پرتابل مواد غذایی جهت سنجش و نظارت بر مواد غذایی
31-نمونه برداری از نان، نمک و غذا
32-برگزاری جلسات شورای روستا
33-نظارت بر آهک پاشی
34-پیگیری موارد طغیان، هپاتیت و حصبه و ...
35-کلرسنجی مداوم از شبکه توزیع آب
36-بررسی و نظارت و گزارش مشکلات بهداشتی اعم از زباله، نخاله، سگ ولگرد، نیزارها، سررفتگی فاضلاب، شکستگی لوله آب
37-بازرسی و نظارت بهداشتی و حضور مستمر در پایانه مرزی شلمچه و قرنطینه دریایی
38-بررسی و پیگیری شکایات سامانه


www.abadabums.ac.ir