1398/11/29 سه‌شنبه
جلسه هماهنگی آزمون های پیش کارورزی و علوم پایه برگزار شد

.

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش معاونت آموزشی و تحقیقاتی دانشکده علوم پزشکی جلسه  ششمین آزمون علوم پایه و دومین آزمون پیش کارورزی با حضور دکتر قربانی مدیر آموزش؛ خانم آل حمود مسئول محترم؛ دکترخرازی معاون آموزشی دانشکده پزشکی؛ خانم شیرمحمدی مسئول امور عمومی؛ کارشناسان آموزش و نماینده حراست در دفتر معاونت محترم آموزش برگزار گردید.

در این جلسه دکتر قربانی ضمن خیر مقدم به مدعوین خاطر نشان کرد؛ برگزاری ششمین آزمون علوم پایه و دومین آزمون پیش کارورزی 8 اسفند ماه در دانشکده علوم پزشکی به صورت سراسری برگزار می گردد.مدت برگزاری این امتحانات یک روز است که  آزمون پیش کارورزی از ساعت ۹:۰۰ صبح آغاز شده و به مدت ۲۰۰ دقیقه می باشد و آزمون علوم پایه از ساعت ۱۴:۰۰ شروع و ساعت ۱۷:۳۰ به پایان می رسد.

در این جلسه خانم آل حمود مسئول محترم آموزش ضمن تاکید بر تمامی هماهنگی های لازم قبل از شروع این آزمون ها گفت: تمامی مقدمات و ملزومات شروع این آزمون ها اعم از هماهنگی با ارگان های دولتی(اداره برق، فوریتهای پزشکی و...) باید در دستور کار قرار بگیرید؛ همچنین آمادگی کلیه کارکنان یک روز قبل از شروع آزمون انجام بپذیرد

در پایان معاون دانشکده پزشکی، نماینده حراست و کارسناسان آموزش نقطه نظرات خودشان را بیان کردند.

بیشتر
تعداد بازديد اين صفحه: 550631
تعداد بازديد کنندگان سايت: 108911595 تعداد بازديد زيرپورتال: 1753301 اين زيرپورتال امروز: 1880 سایت در امروز: 131760 اين صفحه امروز: 22