1398/11/12 شنبه
تسویه حساب دانشجویان در روز های یکشنبه و دوشنبه 20 و 21 بهمن ماه انجام می پذیرد

.

#اطلاعیه
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش معاونت آموزشی و تحقیقاتی دانشکده علوم پزشکی آبادان، قابل توجه دانشجویان فارغ التحصیل تمامی رشته ها:
جهت تسویه حساب دانشجویی در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ ۲۰ و ۲۱ بهمن ماه به اداره آموزش مراجعه نمایید.
خانمها : یکشنبه ۲۰ بهمن
آقایان: دوشنبه ۲۱ بهمن
ضمنا: تنها دانشجویانی مجاز به انجام تسویه حساب می باشند که تمامی واحدهای خود را گذرانده و نمرات آنها ثبت شده باشند ضمنا نقص پرونده نداشته باشند.

مدارک مورد نیاز جهت تسویه حساب دانشجویان :  کارت دانشجویی_ یکسری کپی شناسنامه و کارت ملی_ دو قطعه عکس

لازم به ذکر است خبرها را می توانید در کانال تلگرام به آدرس @Amouzesh_aums دنبال نمایید.

بیشتر
تعداد بازديد اين صفحه: 550632
تعداد بازديد کنندگان سايت: 108916791 تعداد بازديد زيرپورتال: 1753457 اين زيرپورتال امروز: 2036 سایت در امروز: 136956 اين صفحه امروز: 23